Thursday, June 30, 2011

~ubahsuai "syurgaku"~

pada beberapa minggu yang lepas.
aku telah mengambil keputusan yang drastik <drastik la sgat> untk menukar tikar didalam bilikku.

ini krana tikar yang sedia ada telah terkoyak dan kelihatan agak uzur.
jadi ak n beberapa org rakanku yg lain telah pergi membeli tikar tersebut n keesokkannyer aku dgn bantuan jiran@kawan baikku yakni SYAHER SATAR telah memasang tikar tersebut.
dan ini lah hasilnyer.
sebelum ditukar
*kaki rakanku yg membantu*
rakanku tgah membantu 2~
aku sedang asyik teetonggeng memasang tikar e2~
selepas siap semuanya.
=)~


ucapan RIBUAN trimas kepada rakanku SYAHER SATAR kerana banyak membantu aku selama ini.
=)
for you~
=)










Tuesday, June 28, 2011

a.m.R.I.e.n H.A.m.i.l.a.~

saspen x?saspen x?
msty korang ingt name post ak 2 name awek ak an.
sbenanyer name kat tajok 2 name tutor aku kat ipg kederi ni k.
bkan awek taw.
x taw da nak wat tajok hape.
ak pon tulis la name dea.
HAHA.
first time ni ak post sal dea.
*nervous2
BELIAU ni baek sgat.
dea stat jadi tutor aku kat sini semenjak sem 2 yg lepas.
walaupon dea kaya dgan bhasa2 SARCASTIC dea.
kami still terhibur dgan semua 2.
tapi dea x lekang ngan senyuman ble masok kelas kteorg.
kadang2 jer dea x senyum.
MOODY kot.
HOHO.
ari ni kami bgy dea 1 hadiah spesel sempena hari guru yang lepas.
KAMI BAGY DEA NI. =)
*teke sape dea ni*


cantek x?
*kepala aku terpotong disitu*

errr..
senyum paksa ke??




bdak pompuan yang agak kreatif la ni.
yang wish2 2 semua kami yang tulis.
khas untok MISS kesayangan kiteorang.
=)

KAMI SAYANG MISS KAMI!
                            SELAMAT HARI GURU MISS~ =)~
<3

Monday, June 27, 2011

kaki terjejak di A&W...

pada cuti sem yang lepas.
aku,kakakku n my kazen telah pergy berkunjung ke bndar KOTA BHARU yakni BANDARAYA ISLAM.
ni la spupu syer 2~
*pic tertonggeng*

gy jenjalan la cuti2 an.
lepak2 jap.
semasa disana aku telah ternampak sebuah kedai bernama A&W.
ak pun mencadangkan agar kami pergi makan disana krana perot kami telah mula berdendang n lagipun aku x penah masok A&W.
                                                   first time ni!!!(bangge2)HAHA.ak pun ape lagi.
order la.
berger y suda abes dimakan.
*x taw nape x semena2 gmbar ni tertonggeng

hmmm..
pas mkan ak pun bagy la star.
ak bgy 3 bntang je kot.
sebab kalau bnding ngan KFC n MCD memg jaoh sedap dieorg..
coz burger dea x besh ane pun.
bese2 jer.
huhu.
y beshnyer air dier.
       perghhhhhh!!
ak order 1 gelas y large punyer.
abes weyh!
ayok!kita posing dulu!
*pic ak je x tertonggeng*

HAHA.
=D
kedai dea un sunyi jek.
ade kakak2 n abg2 kat kaunter jelah.
terkebil-kebil melihat kiteorang makan.
HOHO.
x ramai sgt un pelanggannyer,pekrja je lebih.
x la seglemer KFC n MCD

Tuesday, June 21, 2011

bila di KUALA LUMPUR.

semasa cuti sem yang lepas.
saya telah berkunjung ke umah mak sedare kat kolumpo.
umah dea dekat2 ngan CHERAS.
saje je gi jalan2.
hoho.
mase kat umah dea 2.
dea ade wat majlis cukur jambol cucu dea n skali ngan majlis berendoi.
kalau x silap la.
1st time 2 aku tgok majlis berendoi ni.
dea ade skali ngan marhaban la.
n mcam2 lagi.
besh gak dengar makcik2 ni bermarhaban.
huhu.
ni la anak spupu n spupu ak yang diraikan 2~

ni la baby 2.
sebelah dea 2 mak spupu dea.
menumpang~
pas2 malamnyer plak pak sdare aku ajak gy tgok bola y final FA 2.
yang KELANTAN melawan terengganu.
aku un pegy la.
1st tiem gak pegy stadium bukit jalil.
perghhh!!
besa doe!! (berckap KL)
then aku un ape lagy.
sorak2 la kuat2.
ramai gler org kat sne.
tpi penyokong memg ramai KELANTAN larh kan walaupon terengganu menang..

rmai x penyokong kelantan~


kelantan lagi.
hehe
lagi2 kelantan~
mse dea dorg tgah belatih~
hehe.
biapon aku x minat mane pon bola2 ni.
main jaoh sekali.
haha.
aku pegy sane 3 ary je.
so 2 bnde ni jela y smpat aku rse.
1st tgok majlis berendoi 2.
then 2nd gy stadium bukit jalil.
harap2 dpat la lagy berkunjung ke KL 2.
oh ye.
1 lagy aku lupe.
ni gak 1st time ak naek ketapi(keretapi) lam hidop aku.
dari kolumpo ke kelantan.
hoho.
besh 2 besh tpi lme ah.
12 jam lebih.
harap2 pasni dapt la ke kolumpo agy.
n pegy temapt ya ka blom penah jejak lagy.
mse ni pak sdare ak ngan beli tiket ketapi.
x smpat snap ic lam ketapi coz enfon abes bateri.
=(



Monday, June 20, 2011

AYAH,ABAH,BABA,ABI,WALID,PAPA.DADDY~ =)~

AZIZAN BIN NAN.
selamat hari bapa abah~

tak terlambat lagy rasenyer sy nak ucapkan bnde ni.~
lewat sehari je pon.
huhu.
u r the best abah that i have walaupon kte x tinggal sekali.
EMAN sentiasa akan ingat segala jasa2 abah selama ni.
i love u.
special 4 u~
=)

Saturday, June 18, 2011

jangan kau pergi....~


Tak pernah kurasa begini
kumenyintaimu sepenuh hatiku
ternyata hanyalah dirimu
yang mengerti aku sepenuh hatimu....

Ku inginkan selalu terhentinya waktu
supaya kita terus bersama....

Jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku....

Ternyata hanyalah dirimu yang amat ku rindu
kurindu selalu
kuinginkan selalu terhentinya waktu
supaya kita terus bersama...

Jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku....

Janganlah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh....

Jangan lah kau pergi tinggalkan diriku
sendiri jauh darimu
ku perlukan kamu inginmu selalu
temani jalan hidupku
janganlah kau pergi.....