Tuesday, June 28, 2011

a.m.R.I.e.n H.A.m.i.l.a.~

saspen x?saspen x?
msty korang ingt name post ak 2 name awek ak an.
sbenanyer name kat tajok 2 name tutor aku kat ipg kederi ni k.
bkan awek taw.
x taw da nak wat tajok hape.
ak pon tulis la name dea.
HAHA.
first time ni ak post sal dea.
*nervous2
BELIAU ni baek sgat.
dea stat jadi tutor aku kat sini semenjak sem 2 yg lepas.
walaupon dea kaya dgan bhasa2 SARCASTIC dea.
kami still terhibur dgan semua 2.
tapi dea x lekang ngan senyuman ble masok kelas kteorg.
kadang2 jer dea x senyum.
MOODY kot.
HOHO.
ari ni kami bgy dea 1 hadiah spesel sempena hari guru yang lepas.
KAMI BAGY DEA NI. =)
*teke sape dea ni*


cantek x?
*kepala aku terpotong disitu*

errr..
senyum paksa ke??




bdak pompuan yang agak kreatif la ni.
yang wish2 2 semua kami yang tulis.
khas untok MISS kesayangan kiteorang.
=)

KAMI SAYANG MISS KAMI!
                            SELAMAT HARI GURU MISS~ =)~
<3

2 melalut:

narjihahmuslim said...

mention la cket name aku.
HAHA :)

eman zizan said...

x payah.
aku x mention pun ko da ckup glemer da.
;D

Post a Comment