Saturday, October 22, 2011

bila di rumah.

saya dah berada dirumah.
:)

selama dua hari.
hehe.
sonok3!!!
cuti eman seminggu sempena deepavali~
:D
lame dah tak balik rumah.
jadi memang seronok amat rupanya bila berada dirumah selepas lama tak balik.
hehe.
yihaaaaaa!!!
happy!happy!happy!

amat berharap supaya masa berlalu dengan perlahan~
tak nak exam..
T_T
yang penting mase cuti ni kita enjoy!
enjoy enjoy jugak.
tapi study jangan lupa eman~
haiyaaa~
oklah.
chowww~~~

thanx 4 reading*
^^,

Tuesday, October 18, 2011

bila balik rumah.

:D

minggu ni minggu terakhir sebelom eman balik ke rumah.
sebab minggu depan kitaorang dah cuti.
cuti hari deepavali.

yay!!!!
akhirnye!!
tibe jugak mse unruk eman jumpa ngan my mom n rumah serta bilik tercinta~

miss them sooo much!!
ohhh.
btw eman nak ucapkan selamat menyambut hari deepavali kepada semua yang bakal menyambutnye tak lame je lagi.
:)

bawak bawaklah maruku yang lebih2 tu datang maktab yer.
teringin nak makan neh.
hehe.
hehe.
peaceee yawww~~~



thanx 4 reading*
^^,

Friday, October 14, 2011

berDINNER bersama~

berdinner bersama disini bermaksod berdinner bersama-sama dengan budak2 TESL batch saye di IPGKDRI niyer.
bukannyer berdinner berdua.
hoho.
sebenanyer saje je nak post kat cni pasal bnde neh.
yelah.
lama dah kan meninggalkan profession dinner2 beramai2 neh.
*cam pelik jer bunyi*
hmmm..
sebenanyer saya agak kompius ingin mengenakan tema apa pada malam tersebut.
kerana tema yang ditetapkan adalah bebas.
hoho.
^o^
maknanya ikot suka lah anda nak pakai apa pon n warna apa bagai sekalipun.
huhu.
jadi setelah pergi meronda2 semalam bersama teman2.
akhirnya saya telah memilih tema untuk diri saya iaitu tema MERAH & HITAM.
NGEEEE~
macam nih kah.
errr~
haha.
;)
tema nih tercipta secara tak sengaja sebenanya.
hehe.
da 2 sape suroh x de tema majlis malam tu nanti kan.
hehe.
*salahkan majlis plak*
-__-"
jadi saya akan berdinner pada malam esok yakni pada 15 Oktober sebelah malamnya.
hoho.
tak tahulah apa pandangan orang nanti.
bialah..
yang penting kita dah buat yang terbaek dah.
tak perlu hiraukan pandangan orang.
hehe.
sehingga bertemu di entry yang seterusnya~~~~



*trimas kerana membaca
^^,

Sunday, October 9, 2011

horrrayyyy!!!hip2 horayyy!!!

esainmen saya semua dah selesai!!
horayyyy!

amatlah suka selepas menanggung semua kesusahan membuat pelbagai jenis esainmen yang susah n menyusahkan!
yayy!


bebas!!
nak study untok exam plak!


tata~
^___^
*lagu blog sye baru tukar nih*

Friday, October 7, 2011

pikir siket bhai!

hai.
asek aku jer yang kena.
takkan semua nih asek aku.
kita neh kalau nak trase aty ngan orang.
tengok dulu diri kita.
kita ni dah cukup sempurna ker sampai x de orang terasa ati ngan kita.
fikir-fikirkanlah kawan.

Thursday, October 6, 2011

nak balik.nak balik.nak balik.

hari ni semua orang balik.
wuuuu.
T_T
aku pon sebenanya nak balik.
tapi atas beberapa kekangan.
tidak dapatlah hamba pulang ke rumah tercinta.
wuwuuuuwuuuu.
Y______Y
kalau balik pon nanti deepavali la jawabnyer.
huhu.
;'(

ma~~~
nak balik!!!

T__________________T

Monday, October 3, 2011

diambang hari bahagia...

ehem2.
sebelom korang pk ape2.
baek stop.
hehe.
hari bahagia disini bukan bermaksud hari aku bernikah ke ape.
huhu.
hari bahagia disini bermaksod ......
HARI JADI AKU YANG KE 19~~
*bahagie la sangat*
hehe.
sebelom orang lain wish.
ak nak jadi orang pertama yang wish birthday ak kat diri aku sendiri.*cam psiko la plak*
huhu.
dah nak masok umor 19*kaler merah sebab warna feveret saya* tahun dah aku.
umor banyak,tanggungjawab besar, badan pon makin besa.*hajatnye nak diet*
^0^
papepon...

SELAMAT HARI JADI MOHAMAD AIMAN BIN AZIZAN~
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI.

SERTA SEMOGA SEGALA AMALAN-AMALAN DIDUNIA INI DITERIMA ALLAH HENDAKNYA.
AMINNN~

^___^


terima kaseh kerana membaca.
^^,