Monday, November 21, 2011

r.u.Ma.H

saya kat rumah sekarang.
kadang-kadang rasa suka amat.
kadang-rasa bosan.
haish!

ni post entry baru sebab bosan amatttt lah ni!
=_________=""""
tak tahu dah nak buat ape.
tengok tv,makan,tidur,berak.
pastu ulang balik dari awal.
hmmmm.
bosan!bosan!bosan!



grrrrrrrrrr!
>.<

Wednesday, November 16, 2011

its holidays!!!! ^^

ok.
exam da abes!!!!
:DDD

haha.
akhirnya.
selesai sudah pertarungan kami dimedan exam neh.
amat gembira!
esok saya bakal pulang ke kampung halaman.
cuti sem dah start kan.
tapi cuti neh agak panjang.
nanti bohsan la pulak.
x tahu nak buat ape.
=________="
takpelah.
mungkin lepas ni adelah tu kot plan2 yang menarik.
*menarek ke*
ngeeee~
tengah packing2 barang neh.
sempat agy hapdate blog.
huhu.
agak takot jugaklah nak tahu result exam nanti.
>_____<
doakan saya berjaya dengan jayanya k.
lastly .........
:D



trimas kerana membaca
^^,

Thursday, November 10, 2011

s.e.t.i.a.p.d.e.t.i.k



setiap detik..
engkau yang datang dalam mimpiku.
settiap siang malam menggangguku.
tak lelap tidurku kerana dirimu.
setiap waktu.
engkau yang selalu menghantuiku.
tak pernah lari dari fikiranku.
tak mau hilang dari ingatanku.
tahukah engkau saat gelap datang.
aku masih mencarimu.
engkau dimana.

setiap waktu.
engkau yang selalu menghantuiku.
tak pernah lari dari fikiranku.
tak mau hilang dari ingatanku.
tapi mengapa saat ku terjaga.
kau masih tak disampingku.
sampai kapankah aku menantimu.
selalu menantimu.


setiap detik aku memikirkanmu.
setiap detik rindu meracuniku.
setiap detik teringat ku kepadamu.
setiap detik apa terus begini.
ku mohon dengarkan rintihan hati ini.
yang kucurahkan seraya ku bernyanyi.
sampai kapankah aku terus begini.
ku harap kau kan kembali kepadaku.


Tuesday, November 8, 2011

demam e.X.a.M




assalamualaikum
hmm...
minggu yang agak mendebarkan.
minggu ni saya nak menduduki exam setelah lebeh kurang 2 tahun tak exam.
=_________="
hadoiii.
lamo kot!!
yela.
selepas 3 semester belajar di I.P.G. neh baru lah terhegeh2 nak exam.
mane x kalut!
huh!
nak tak nak kena terima dengan hati yang redha jela.
*muka pasrah*

yang penting kena study n study n study~
tapi study pon x perlu lah sampai pecah kepala kan.
heheeeeeeeeeeee.
agak2 jelarh.
ngeee~
tu jelah nak bagitau.
saya selaku insan bernama MOHAMAD AIMAN BIN AZIZAN ingin memohon maaf sekiranya ada melakukan kesilapan di masa lalu.
yelah.
manusia mana tak melakukan kesilapan.
takdenye manusia sempurna kat dunia ini.
dok gitu???*keluar bahasa terengganu*
ok lah.
salam.


trima kerana membaca.
^^

Wednesday, November 2, 2011

takraw datang lagi

tepat pada pagi semalam.
saya telah menyertai tournament takraw yakni pertandingan takraw antara budak2 T.E.S.L. batch kami.
lelaki jela.
hehe.
sebenanyer mengikut plan nak buat awal lagy.
tapi disebabkan keadaan hujan ataupun lebih dikenali dengan musim WINTER disini.
ginilah lebeh kurang.hehe.
:)

kami terpaksa menunda sehinggalah semalam.
itupun hujan lagi.
cuma takdelah sampai lebat.
hujan renyai2 romantik je.


hehe.
maka berlakulah tournament kami dengan jayanya
kumpulan kami telah menang dua daripada lima match.
ok la 2 kan.
itupun kerana sumbangan afiq selaku tekong yang berjaya.
ngeeeeeee~
takdelah sampai macam neh~haha.hanif hidayat adelah kot.ngeee.

masa nak dekat match akhir tu hujan turun agak lebat.
kami pun terus berlari lari anak ke wakaf terdekat.
kami berlari2 macam neh la.

tidak lama selepas itu kami pun meneruskan perlawanan walaupun hujan masih renyai-renyai.

dan akhirnya pemenang pun muncul.
kumpulan onaqo/ayie, farhan firdaus dan muzark.
tahniah!
takde kaitan pon nih.saje2 je letak.tiba2 tertarik ngan quote dia 2.hoho.



trima kerana membaca.
^^