Wednesday, November 2, 2011

takraw datang lagi

tepat pada pagi semalam.
saya telah menyertai tournament takraw yakni pertandingan takraw antara budak2 T.E.S.L. batch kami.
lelaki jela.
hehe.
sebenanyer mengikut plan nak buat awal lagy.
tapi disebabkan keadaan hujan ataupun lebih dikenali dengan musim WINTER disini.
ginilah lebeh kurang.hehe.
:)

kami terpaksa menunda sehinggalah semalam.
itupun hujan lagi.
cuma takdelah sampai lebat.
hujan renyai2 romantik je.


hehe.
maka berlakulah tournament kami dengan jayanya
kumpulan kami telah menang dua daripada lima match.
ok la 2 kan.
itupun kerana sumbangan afiq selaku tekong yang berjaya.
ngeeeeeee~
takdelah sampai macam neh~haha.hanif hidayat adelah kot.ngeee.

masa nak dekat match akhir tu hujan turun agak lebat.
kami pun terus berlari lari anak ke wakaf terdekat.
kami berlari2 macam neh la.

tidak lama selepas itu kami pun meneruskan perlawanan walaupun hujan masih renyai-renyai.

dan akhirnya pemenang pun muncul.
kumpulan onaqo/ayie, farhan firdaus dan muzark.
tahniah!
takde kaitan pon nih.saje2 je letak.tiba2 tertarik ngan quote dia 2.hoho.



trima kerana membaca.
^^ 

2 melalut:

cheq asma said...

memang! x ada lelaki...haha..x tutup x sbb nk dgr lagu neh ;]

eman zizan said...

haha.
suke sangat yerrr.
hehe

Post a Comment