Tuesday, December 27, 2011

episod:gunting rambut! :D

assalamualaikum.
tiada lagi cerita duka yer.
haha.
harap maaf.
;p
ni nak cerita pasal pegy gunting rambut je semalam.
haha.
semenjak cuti semester ari 2 saya tak gunting2 rambut sampai la semalam.
haha.
ginilah rambut aku!
mwahaha.over x?? 

tu pon setelah terliur mendengar kawan2 telah menggunting rmabut beliau.
saya pon nekad la.
apa lagi.
terus pegy gunting.
1st pegy dalam pukul 12 lebeh macam 2 semua kedai tutup.
aigooo.
=_____________="
waktu dorang rehat kot.
aku je yang tak tahu.
pas2 kembali mengusha ke kedai2 gunting tersebut.
terus bukak.
adala dalam pukul 2 lebeh.
camtu la.
gunting punya gunting.
tadaaaa!
jadi macam neh!
*kalaulah aku sekacak dea.ohhh. -_____-

haha.
gunting neh pon sebab nak start kuliah dah lebeh kurang seminggu je lagi.
so daripada beratur panjang tunggu giliran nak gunting nnti saat2 akhir,baek ak gunting sekarang kan.
hehe.
itulah sahaja cerita ceriti saya setakat ini.


*trimas kerana membaca*
^^,

Sunday, December 18, 2011

alhamdulillah syulkur. ^^,

alhamdulillah
saya lulus jugak peperiksaan akhir semester yang lepas.

horrraay!
alhamdulillah.

bukan apa.
terdapat beberapa subjek killer yang amat menakutkan kami para pelajar tesl.
hoho.
takpelah.
yang penting saya dah lulus.
n boleh sambong peringkat degree dah taon depan.
:)
nanti saspen nak tahu pointer plak.
huhu.
k la.
chowww~

*trimas kerana membaca*
^^,

Friday, December 9, 2011

hilang!

saya baru je tengah gembira-gembira alih semua barang dalam dompet masok dalam dompet baru.
*bukan nak cerita sal dompet baru*
tengok2, i.c a.k.a kad pengenalan takde!!!!!!!

uwaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
mane neh....

oh i.C!

kembalilah kau kepadaku!
T__________T