Friday, February 24, 2012

hOOi!DIA datang lagi.


assalamualaikum.
salam jumaat semua.
:)
di pagi yang mulia lagi indah ini *macam ayat raya* saya ingin menyatakan bahawa...........
saya telah mendapat a lot of assignmentsssss to do.
huihhhhh!
banyak weh!
linguistic, child development, bahasa melayu,  TITAS dan mungkin akan datang.
banyak lagi.
:(
banyak tak?banyak tak?
banyak kan.
sampai saya pon dah tak tahu mane nak start dulu.
rase rasenye start ngan TITAS assignment dulu kot.
kena buat pasal misi dan visi islam hadahri.
bunyi cam senang je kan.
tapi nak cari sumber dia punyelah susah.
+____+"
jenuh!!
ohhh.
lupa nak cakap.
esok saya dan ahli2 kelas yang lain akan menyertai pertandingan koir peringkat ipg kdri.
lagunye "NO PROMISES" dan "DUA HATI MENJADI SATU".
jadi doakan kumpulan koir kami menang ye! ;D
aminnn~ :)


thanx for reading.
^^,

Sunday, February 19, 2012

10 random THINGS about me.

1. i have a pet name BIBI and BOBO.they are a tortoise. ;D
2.  i love my mom sooooooooooooooooooo much33333!!! i am what so we call ANAK MAK and im proud with it :D <3
3.  i love to see people behaviors.
4. i am trying my best to lose my weight. :/
5. im a type of person who like to tweet about love or what we call " JIWANG" ;)
6. damn love rings and keychains! :DDD
7. love window shopping.
8. trying to be a better person :)
9. obsessed with mucis.all the time. :D
10. last one. still single but not officially available. ;)


thanx for reading.
^^,