Friday, February 24, 2012

hOOi!DIA datang lagi.


assalamualaikum.
salam jumaat semua.
:)
di pagi yang mulia lagi indah ini *macam ayat raya* saya ingin menyatakan bahawa...........
saya telah mendapat a lot of assignmentsssss to do.
huihhhhh!
banyak weh!
linguistic, child development, bahasa melayu,  TITAS dan mungkin akan datang.
banyak lagi.
:(
banyak tak?banyak tak?
banyak kan.
sampai saya pon dah tak tahu mane nak start dulu.
rase rasenye start ngan TITAS assignment dulu kot.
kena buat pasal misi dan visi islam hadahri.
bunyi cam senang je kan.
tapi nak cari sumber dia punyelah susah.
+____+"
jenuh!!
ohhh.
lupa nak cakap.
esok saya dan ahli2 kelas yang lain akan menyertai pertandingan koir peringkat ipg kdri.
lagunye "NO PROMISES" dan "DUA HATI MENJADI SATU".
jadi doakan kumpulan koir kami menang ye! ;D
aminnn~ :)


thanx for reading.
^^,

2 melalut:

syaher rehays said...

wish u best of luck dgn koir n assignmentS tersebut...kita sama.. (xbuat lagi..huh)

eman zizan said...

ok.thanx! u too~gud luck for ur solo competition. :D

Post a Comment