Thursday, April 19, 2012

h.E.C.t.i.C

assalamualaikum.
semua sihat?
;]
hehe.
lama giler dh tak hapdate blog neh.
sian dia.
sebenarnye tujuan utama hapdate blog neh nak ckap psal hectic week je.
hectic week???
mesti tertanya-tanya kan kenapa.
hehe. #gedixx
sebenarnye hectic week sebab minggu ni saya amat sibuk.
sibuk dengan bermacam jenis esaimen yang kena submit.
antaranya ialah: JENG...JENG...
- esaimen philosophy of education
- folder BIG(bina insan guru)
- presentation child development.
-presentation BM. (ditunda..yayyy!!! ;] )
-esaimen literature(tunda jugak!!YAY!! :] )
maknanya terdpat tiga bnda utama yang harus disubmit disitu.
*ayat skema*
esaimen philo,folder BIG n powerpoint CD.
fuhhh.
yg 2 lagi tu pon seb baek ditunda..
klau takkk.
memang pengsan ah!!
x__X"
banyak gila kot.
kalu nk describe ape kna buat utk esaimen philo 2 memang x abes ah.
susah weyyh!
=____="
pening kepala gue nak menyiapkan mereka.
apa2 pun semua susah payah tersebut telah hilang bila esaimen tu dihntar tgah hari tadi.
haha.
struktur ayat pon tunggang langgang dah.
tuh je sebenanye nak cakap.
yang saya telah bebas dari esaimen!!!
tggal yang literature je
weeeeeee~
:D
sekian sahaja.
salam.

thanx 4 reading.
^^,