Monday, June 18, 2012

saya dan EXAM RESULT. ^^

ASSALAMULAIKUM.
fuhhh!
Setelah lama bergelumang dengan rasa saspen bila result nak kua.
akhirnya kua jua menda result neh.
sepanjang cuti sem lepas x senang duduk aku.
tengok tv teringat result,pegy jenjalan teringat result,dlm bilik air teringat result.
pendek kata pegy mana2 hje teringat result
yelaa.
sape x saspen kan nak tengok result kita slepas bersusah payah ambek exam.
kan?kan?
tipula kalau cakap "AKU RELAX JE TGGU RESULT NEH".
sah menipu!!
semua orang takut.
n aku pon mesti la tak terkecuali.
dan pada semalam ahad,17 jun 2012.
result exam pon kua!!
aku pon menuju ke board result tuh dengan penuh debaran.
aku pon terintai2 la.
yela.
ramai kan orang berrbut nak tengok result masa tuh.
macam neh lah lebeh kurang situasinye.hehe

dannnn ....


fuhh!
gila lega!!
aku LULUS! :)
tuh yang penting.
sebenanya aku target nak lulus je.
sebab aku asek teringat je ade certain2 part mse exam tuh x bolee jawab.
bukan ape,malas nk stady balik klau kena repeat.
pointer aku??
boleyy la.
HEHE.
 x delah tinggi sangat.
biasa2 aje.
ok.
itu sahaja aku nak ckap sebenanye.
hehe.
sampai ketemu lagi ya!!!
:D

thanx for reading! ^^,

6 melalut:

hankypanky said...

tahniah! dape bape pointer??cecte2..hehe btw suke la background blog ni!!!like10x..hahah

hankypanky said...

bukak blog ni semata-mata nk dengar lagu ni.haha

eman zizan said...

pointer? hehe. x yah tahulah.sikit je dapat.huhu. lagu neh dah lama la.haha. :)

Dean Updike said...

congrates! cemerlang dh tu. Huhu

hankypanky said...

eleh yela tu skit..owh da lme ea?bru pasan..hihi

eman zizan said...

din: thanx din.din pon sme! :)
abby: btol la.abby komfem agy tggi.huhu. lama dah la.hehe

Post a Comment