Saturday, July 21, 2012

HEHE. -entry tertunda-

assalamualaikum.
:)
bertemu lagi kita.
hehe.
tajok post neh entry tertunda sebabnya lama dh nk post benda neh.
tapi asek ditunda-tunda je.
slalu tak jadi.
hari neh jadi jugak akhirnya.
bosanggg sangat dah kan.
ada la masanye.hehe.
entry neh sebenanye nak ckap sal satu benda neh je.
hehe.
sal baby baru saya.
meet my new BABY!
taraaaa!
new baby!
my new baby-samsung galaxy mini 2-
HEHE.
baby saya neh dilahirkan pada tanggal 12 julai yang lalu.
comel kan warna kuning ye??
tapi sy guna yang hitam.
sebab kalau pakai casing tak nampak jugak kan..
kan2??
hehe. ;)
saya agak teruja sebab neh la festime saya yakni diri ini mempunyai henset pembelian sendiri.
yakni menggunakan duit saya sendiri.
saya rasa kalau orang lain pon teruja jugak kan.
beselahhh..benda festime.sape tak teruja,
huhu.
ohyeeee.
sebenanrnye niat awal nak beli galaxy y je.
yg comel molek tuh.
ada saya post pasal benda tuh sebelom neh..
tapi tak jadi.hehe
ambek yang neh.
atas sebab2 tertentu.
;D
dan impian terbaru saya...
nak cari casing yang kaler merah!!
weeee~
my feveret kaler.
teruja jugak laa..
ala2 casing untuk raya neh la.
yelaaa.
tuan dia dapat baju raya.
dia pon nak jugak la baju raya.
 ;p
rasanye belom terlambat untuk saya ucapkan ...
SELAMAT MENYAMBUT RAMADAN KAREEM.
semoga ramadan kali ini menjadi lebih baik dari yang sebelumnya.
aminnn. :)~
:)
thanx for reading.
^^,

Friday, July 6, 2012

saya nakkk!!!

assalamualaikum.
:)
hehe.bersua lagi kita dalam blog neh ye.
wah! 2 post dalam masa sehari!
pencapaian terbaik setakat neh.
tak pernah pon post dua hapdate dlam mase sehari sebenarnye.
tapi kalau dah namanya hujung minggu kan.
BORINK!
sebab tuh lah tangan neh rajin je nak hapdate2 blog neh.
kih.kih.
post kali ini adalah mengenai......
jeng...
jenggg...
jenggggggg..
Handphone!!
dulu masa sem 2 dah pernah post pasal benda neh.
pasal henset jugak.
n pasal nak beli henset jugak la.haha.
tapi yang dulu versi lain.
sekarang nak versi lain pulak.
kalau versi dulu saya mengidam nak henset nokia x3 baru tuh.
sekarang saya mengidam jugak.mengidam nak henset samsung pulak!
samsung galaxy y!
taraaaaaa!
comeyh kan yg kaler oren tuh???weeee~


comel kan henset neh???
saya nak henset neh!!
insyaALLAH,kalau dimurahkan rezeki henset neh bakal dimiliki tidak lama lagi.
hehe. ;)
kalau boleh nak skali ngan casing neh skali.
smart la!
:D
mahal tak agak2 benda neh? :/

dan yang agak terujanya.... henset neh bakal menjadi henset pertama yang dibeli menggunakan duit saya sendiri!
ohhhh...sangat teruja!
yela..selama neh guna henset semua pemberian orang.
ataupun lebeh dikenali dengan nama henset recycle.
bila kakak2 beli enset baru,saya la yg mengrecyclekan henset mereka.
hahaha.
hebat tak??
so stakat neh saya hanya menggunakan henset nokia sangkak je.
model ape pon tataw.
haha.
itu sahaja bebelan saya.
bai2!
:D


trimas for reading 
^^,

..............

assalamualaikum.
hehe.
tade pape sebenanye.
saje nak cakap.
sy dah tuka template baru.
:D
borink dah yg lama punye.
hehe.
alang2 dah update neh.
nak cakap.
korang dah tengok blom citer mirror mirror???
besh cte tuh.
cte snow white versi baru.
sangat mnarik!
tengok la!
hehe.

thanx for reading
 ^^