Friday, September 21, 2012

Jumaat yang diberkati~

assalamualaikum.
hehe.
mesti anda-anda tertanya tanya kan.
selepas mendengar tajuk entry kali neh yang vogue tu. *vogue ke -_-"*
sebenarnya tajuk entry je vogue.
isinye takdela vogue mane pon..
HAHA..
sebenanye hamba post entry neh saje nak bagitahu2 tuan-tuan hamba semua yang hamba telah mengemas bilik pada hari ini dengan jayanya! 
*muka bangga*
^0^
lama dah rasanya saya tidak mengemaskini bilik terchenta di ipg ini yakni kamarku yg terindah ini.
atas sebab2 yang tertentu,saya dengan ini telah mengambil langkah drastik untuk mengemas bilikku syurgaku yang sedia ada kemas neh. 
*apa mengarot sangat neyh o_O" *
kemas punya kemas,sapu punya sapu,tarik punya tarik.
lalu terhasillah dapatan seperti berikut!


singgahsana beradu! -leteh woo nak kasi chekangg cadaq tuh!-

mejaku syurgaku.. ehh.. 


tempat neh diberi nama chamber of everything sbab smua bnde klau boleh nk sumbat kat sini. :3

saje je post dua kali.gedik.
sebenanyer nak nak letak gamba sebelom dan selepas.
tapi lupa pulak nak ambek gamba sebelum kemaskini tu.
sob2.. Y_Y
tapi takpelaa..
at least tercapai hasrat nak kemas bilik kan..
tu yang penting..
ye idokk??
Kikiki~
itu sahaja dari saya buat kali ini..
kehkehkeh *ketawa orang kaya*
adios!

#nota~tajuk entry tuh berkait rapat dengan hari ini sebab hari nih kan hari jumaat.HAHA


thanx for reading
^^,

Tuesday, September 4, 2012

singgah sekejap.

hehe..
ehh..
assalamualaikum.
takde tujuan sebenanye post neh..
saja nak menghilangkan sawang kt blog neh.
*alasan cliche*
HEHE.
esaimens tgah bertimbun sebenanye neh..
curi masa kejapp..
baru siap buad esaimen math sikit2.
huhu..
takde ape nak cakap dah rasa..
tataw nak cakap apa..
hrmm...
*awkward*
babai!

thanx for reading.. 
^^