Friday, September 21, 2012

Jumaat yang diberkati~

assalamualaikum.
hehe.
mesti anda-anda tertanya tanya kan.
selepas mendengar tajuk entry kali neh yang vogue tu. *vogue ke -_-"*
sebenarnya tajuk entry je vogue.
isinye takdela vogue mane pon..
HAHA..
sebenanye hamba post entry neh saje nak bagitahu2 tuan-tuan hamba semua yang hamba telah mengemas bilik pada hari ini dengan jayanya! 
*muka bangga*
^0^
lama dah rasanya saya tidak mengemaskini bilik terchenta di ipg ini yakni kamarku yg terindah ini.
atas sebab2 yang tertentu,saya dengan ini telah mengambil langkah drastik untuk mengemas bilikku syurgaku yang sedia ada kemas neh. 
*apa mengarot sangat neyh o_O" *
kemas punya kemas,sapu punya sapu,tarik punya tarik.
lalu terhasillah dapatan seperti berikut!


singgahsana beradu! -leteh woo nak kasi chekangg cadaq tuh!-

mejaku syurgaku.. ehh.. 


tempat neh diberi nama chamber of everything sbab smua bnde klau boleh nk sumbat kat sini. :3

saje je post dua kali.gedik.
sebenanyer nak nak letak gamba sebelom dan selepas.
tapi lupa pulak nak ambek gamba sebelum kemaskini tu.
sob2.. Y_Y
tapi takpelaa..
at least tercapai hasrat nak kemas bilik kan..
tu yang penting..
ye idokk??
Kikiki~
itu sahaja dari saya buat kali ini..
kehkehkeh *ketawa orang kaya*
adios!

#nota~tajuk entry tuh berkait rapat dengan hari ini sebab hari nih kan hari jumaat.HAHA


thanx for reading
^^,

4 melalut:

CNcity's Enterprise said...

hai en. eman zizan, follow emma jgk ye =)

eman zizan said...

hai! :D

SyaZul said...

wow..ade bantal peluk..~impress~

eman zizan said...

kenape??pelik sgat eh??HEHE

Post a Comment